usi de garaj rulouUșile de garaj de tip rulou sunt confecționate din materiale de calitate, care pot garanta rezistența în timp și câștigarea oricărei lupte purtate cu factorii meteorologici negativi. Acestea sunt create din lamele termoizolante de mărimi și grosimi diferite, umplute cu spumă poliuretanică izolantă.

Acționarea ușilor de garaj de tip rulou se poate realiza manual sau electric, oricare dintre acestea beneficiind de silențiozitate sporită, datorată motorului și sistemului de ghidaje special conceput.

Pentru că ne dorim ca fiecare dintre dumnevoastră să poată beneficia de acest tip de uși, am făcut tot posibilul pentru ca acestea să poată fi adaptate cu succes atât în clădirile noi, cât și în cele vechi. De asemenea, locul în care urmează să fie fixate nu mai reprezintă o problemă, ușile de garaj de tip rulou putând fi amplasate atât la interiorul clădirii, cât și la exteriorul acesteia.

Accesibilitatea acestui tip de uși este extrem de sporită, având un sistem de închidere-deschidere care face ca spațiul necesitat pentru amplasarea ușii de garaj să fie foarte mic.

În funcție de izolația termică cerută, lamelele pot fi realizate cu dimensiunea de 55 mm sau 77 mm.

Uși de garaj tip rulou, cu lamela de 55 mm

Acestea au o casetă din aluminiu și lamele termoizolante fabricate, de asemenea, din aluminiu. În ceea ce privește metoda de acționare, acestea pot fi declanșate standard sau opțional.

Metoda standard presupune acționarea cu arc, în timp ce metoda opțională se referă la acționarea cu motor sau, în caz de urgență, cu manivelă.

SPECIFICATII TEHNICE

 • Caseta din aluminiu, dimensiune 250mm, grosime 0.95mm;
 • Capace laterale din aluminiu, dimensiune 250 mm
 • Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica de 55 mm, grosime 14 mm.
 • Greutate covor lamela 4kg/mp;
 • Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat de Ø60mm; Rulmenti otel.
 • Ghidaje (picioare) usa din aluminiu 75 mm x 30 mm;

Uși de garaj tip rulou, cu lamela de 77 mm

Având lamele cu o spumă poliuretanică de grosime mare și densitate optimă, aceste uși oferă o izolație termică înaltă, de 0,85 W/m2, apropiindu-se de cea a unui geam termopan. Acestea pot beneficia de acționare cu motor, fiind prevăzute însă cu manivele, pentru acționare în caz de urgență.

Indiferent de decizia pe care o veți lua cu privire la dimensiunea lamelelor, ușile de garaj de tip rulou puse la dispoziție de noi vă garantează siguranță și liniște. Prin sistemul lor avansat de silențiozitate, acționarea acestora se va realiza aproape de nesimțite.

SPECIFICATII TEHNICE:

 • Carcasa din aluminiu, dimensiune 300 sau 350mm, grosime 0.95mm;
 • Capace laterale din aluminiu, dimensiune 300 sau 350mm;
 • Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica de 77 mm, grosime 18.5 mm.
 • Greutate covor lamela 6 kg/mp;
 • Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat de Ø70mm; Rulmenti otel.
 • Ghidaje (picioare) usa din aluminiu 90 mm x 35mm;

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top