rulouri exterioare tencuibileRulourile exterioare tencuibile se încadrează perfect în finisarea exterioară a clădirii dumnevoastră! Pentru a fi în ton cu tâmplăria deja existentă, ghidajele și capacul de revizie pot fi realizate în culoarea dorită.

Aceste tipuri de rulouri sunt ideale pentru clădirile aflate în construcție, însă pot fi folosite cu succes și în cazul clădirilor deja contruite, având avantajul că se pot integra complet în clădire, fără a afecta în vreun fel aspectul acesteia. Mai mult decât atât, lamele și ghidajele pot fi vopsite în funcție de nuanțele fațadei, combinându-se perfect cu clădirea și oferind un aspect excelent!

Un punct forte al rulourilor exterioare tencuibile este că oferă locuinței dumnevoastră un aspect elegant și atrăgător, fiind în același timp extrem de eficiente în izolarea fonică și termică de calitate.

Rulourile exterioare tencuibile cresc randamentul termic cu cel puțin 10% și protejează locuința de vânt, praf, ploaie, grindină sau alți factori negativi. În felul acesta, nu numai că vă oferă confortul mult dorit, însă prelungește, în același timp, viața tâmplăriei pe care sunt montate!

Zilele caniculare de vară nu vor mai fi acum o problemă pentru factura la energie, deoarece prin folosirea rulourilor exterioare tencuibile, veți sesiza reducerea nevoii de a folosi aerul condiționat.

Acest tip de rulouri sunt o investiție mai mult decât inteligentă deoarece sunt foarte rezistente în timp, având o perioadă de supraviețuire de aproximativ 20 de ani. Iar vestea și mai bună este că nu au nevoie de tehnici sofisticate de întreținere, fiind extrem de simplu de menținut în forma perfectă.

Acționarea rulourilor exterioare tencuibile este extrem de simplă, putând fi realizată în două moduri:

  • manual (șnur sau manivelă);
  • electric (întrerupător sau telecomandă).

Dacă sunteți pregătit să aveți parte de o investiție avantajoasă și de lungă durată, atunci vă recomandăm rulourile externe tencuibile! Vă garantăm siguranță, stabilitate, confort și economisire de bani și alte resurse.

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top