rulouri exterioare suprapuseDacă sunteți în căutarea celei mai eficiente metode de păstrare a unei temperaturi ideale în interiorul locuinței, beneficiind de o umbrire a ferestrelor, atunci sunteți în cel mai potrivit loc! Rulourile exterioare suprapuse dispun de o inovație avansată, care asigură cea mai modernă metodă de umbrire a ferestrelor.

Acestea sunt foarte eficiente în păstrarea unui climat plăcut, deoarece stratul izolator de aer din fereastră și rulou ajută la reducerea consumului de energie și oferă temperaturi ideale chiar și în vremurile de caniculă. Mai mult decât atât, prin intermediul sistemului de izolare fonică bine gândit, rulourile exterioare aplicate asigură un grad ridicat de liniște în căminul dumnevoastră, asigurându-vă intimitate și o stare de bine.

Datorită rezistenței la intemperii, acestea nu au nevoie de o vopsire periodică și nici de o ungere a sistemului de acționare. Rugina, cauzată de umezeală și de variațiile de temperatură, devine acum o problemă îndepărtată, de care nici măcar nu vă veți mai aminti!

În ceea ce privește simplitatea utilizării, rulourile exterioare suprapuse sunt extrem de ușor de acționat, punându-vă la dispoziție trei metode:

  • acționare cu manivela;
  • cu panglică sau șnur;
  • acționare electrică (întrerupător sau telecomandă).

Cea mai avantajoasă metodă este însă reprezentată de sistemul electric, care folosește cele mai eficiente metode, pentru a asigura siguranță și confort.

Pentru a vă facilita munca de întreținere, rulourile exterioare suprapuse nu au nevoie de o atenție deosebită, garantând calitatea pe o perioadă îndelungată. Prin urmare, rugina, ungerea sau vopsirea periodică devin doar o amintire! Cutia de rulare, capacele cutiei și ghidajele laterale sunt din PVC iar lamelele din aluminiu, aceste aspecte înlăturând o mare parte din probleme de întreținere care ar putea apărea în cazul lemnului sau oțelului.

Mai mult decât atât, am putea afirma chiar că rulourile externe suprapuse nu au nevoie de vopsire absolut deloc de-a lungul timpului, în realizarea lor folosindu-se procedee speciale de vopsire, care garantează longevitatea!

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top