Plasele de insecte sunt de mare folos pentru păstrarea liniștii și siguranței în căminul dumnevoastră. Eficiența lor se poate observa mai ales în timpul nopții, atunci când vă puteți bucura de un somn liniștit, având ferestrele larg deschise.

Pentru că noi ne dorim să beneficiați mereu de acest confort în căminul dumnevoastră, vă punem la dispoziție plase de toate tipurile și culorile. Fie că doriți să fie vopsite în culori RAL, fie că le preferați pe cele în diverse culori de imitație de lemn, noi suntem aici pentru dumnevoastră.

În ceea ce privește modul de utilizare, acestea pot fi de trei tipuri:

  1. plase insecte pe balamalePlase pe balamele sau fixe – Acestea pot fi comandate în culori precum: alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon, moorieche si gri antracit. Plasele pe balamale sau fixe sunt realizate din fibră de sticlă acoperită cu silicon, având rama din aluminiu. În ceea ce privește plasa fixă, aceasta se poate scoate cu ușurință atunci când este nevoie, spre exemplu iarna.

 

  1. plase insecte rulouPlase rulou – Aveți la dispoziție aceeași gamă de culori: alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon, moorieche si gri antracit. Aceste plase sunt realizate din fibră de sticlă acoperită cu silicon, cu rama și caseta din aluminiu. Avantajul plaselor rulou este că sunt extrem de funcționale, având un sistem cu arc care permite plasei să se retragă în casetă. De asemenea, blocarea plasei pe poziția închis se face pe toată lungimea ultimei lamele, fără a necesita alți blocatori.

 

  1. Plasa plissePlase plisse – Precum în cazul celorlalte două tipuri, acestea se pot comanda în culori precum: alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon, moorieche si gri antracit. Acest tip de plase sunt realizate din fibră de sticlă acoperită cu silicon, având rama din aluminiu. Plasele plisse sunt recomandate la deschiderile mari și la ușile care duc spre terasă.

 

Indiferent de tipul de plasă pe care îl alegeți, vă veți bucura de un nivel ridicat de protecție împotriva insectelor și de o stare continuă de confort și relaxare. De asemenea, nu veți avea bătăi de cap cu menținerea în formă perfectă a plaselor, deoarece se pot curăța foarte simplu, cu ajutorul unui pămătuf sau apirator.

Alegeți confortul nopților liniștite!

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top