rulouri exterioare aplicateRulourile exterioare aplicate sunt o alegere excelentă, deoarece vin cu o garanție a calității și siguranței! În funcție de tipul montajului, rulourile exterioare aplicate pot fi: aplicate direct pe rama ferestrei, aplicate în golul ferestrei sau aplicate pe peretele exterior ferestrei.

Acestea se remarcă prin ușurința de utilizare, putând fi aplicate fără nicio problemă fiecărui tip de tâmplărie. De asemenea, menținerea lor în perfectă stare de funcționare este una extrem de simplă, fără băi de cap.

Datorită rezistenței la intemperii, acestea nu au nevoie de o vopsire periodică și nici de o ungere a sistemului de acționare. Rugina, cauzată de umezeală și de variațiile de temperatură, devine acum o problemă îndepărtată, de care nici măcar nu vă veți mai aminti!

Pentru că știm cât de important este aspectul pentru dumneavoastră, rulourile exterioare aplicate se dovedesc o alegere excelentă, deoarece au un design plăcut și ocupă foarte puțin spațiu! Stabilitatea dimensională bună este și ea un punct forte în ceea ce privește designul, căci nu veți mai întâmpina problema uscării și a deformării în timp, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul lemnului.

Prin intermediul sistemul de izolare fonică bine gândit, rulourile exterioare aplicate asigură un grad ridicat de liniște în căminul dumnevoastră, asigurându-vă intimitate și o stare de bine. La această stare contribuie și stratul izolator de aer din fereastră și rulou, care ajută la reducerea consumului de energie și oferă temperaturile ideale chiar și în vremurile de caniculă.

Înainte de vă alege rulourile exterioare aplicate, trebuie să știți că acestea au la dispoziție patru metode de acționare:

  • manual, cu șnur;
  • manual, cu manivelă (rulouri foarte mari ce depășesc 4 mp);
  • electric, cu motor(10-40 nm) acționat cu întrerupător simplu sau întrerupător cu cheie.
  • electric, cu motor(10-40 nm) acționat cu telecomanda.

De asemenea, rulourile aplicate beneficiază și de sisteme de antiefracție, acestea fiind de patru tipuri:

  • sistem antiefracție pe ultima lamelă sau în carcasă (la cele cu motor);
  • sistem antiefracție manual, cu zăvor pe ultima lamelă;
  • sistem antiefracție automat, inclus în ultima lamelă;
  • închidere cu yala (butuc) cu cheie.

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top