Ferestrele din profil Rehau Geneo sunt o investiție inteligentă și sigură!

Rehau geneoFerestrele cu profile Rehau Geneo se disting prin tehnologia avansată de care dispun și, mai ales, prin inovația care întrece orice imaginație! Realizat din materialul revoluționar RAU-FIPRO, Geneo beneficiază de primul sistem de profile armate integral.

Pentru că ferestrele cu profile Rehau Geneo reușesc să satisfacă o gamă largă de cerințe, acestea garantează un aspect elegant, protecție, economisire de resurse și se fac remarcate prin longevitatea lor.

Printr-un design elegant și ușor de remarcat, acestea se pot adapta cu ușurință elementelor de diferite dimensiuni.

Rehau Geneo ocupă primul loc în materie de economisirea a energiei, acest lucru fiind demonstrat prin eficiența în ceea ce privește menținerea temperaturii dorite, fără a permite pierderea de energie. În acest mod, ferestrele Geneo asigură, în același timp, menținerea unui climat optim în locuința dumnevoastră și vă garantează  un confort de înaltă calitate.

Prin sistemul său inovator, Geneo contribuie și la protejarea mediului înconjurător, reducând emisiile de CO2.

Pe lângă izolarea termică de excepție, ferestrele Geneo oferă și beneficiul izolării fonice, oferind un nivel de izolare fonică corespunzător clasei 5.

Designul este și el un aspect extrem de important, de aceea este esențial ca dumnevoastră să vă puteți spune punctul de vedere, alegând forma și culoarea de vis. Aveți de ales între un design elegant rotunjit, decent oblic sau cu suprafețe suprapuse în mod marcant una față de cealaltă.

Un element cheie al ferestrelor Geneo este și nivelul de protecție împotriva efracției. Acestea dispun de un sistem special de blocare și de o stabilitate ridicată, chiar și fără utilizarea oțelului. Și pentru că nu numai oamenii pot ataca locuința dumnevoastră, Geneo oferă o protecție avansată și împotriva condenșilor care pot afecta pereții imobilului. Astfel, prin sistemul REHAU AirComfort, intrarea aerului proaspăt este constrolată prin ferestre, în funcție de presiunea vântului.

Caracteristici tehnice

  • Material: compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafeţe de cea mai bună calitate
  • Adâcime constructivă: 86 mm / garnitură mediană
  • Număr de camere: 6 camere
  • Izolare termică: Uf = până la 0,85 W/m²K
  • Economie de energie: până la 76%*
  • Izolare fonică: fară armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)
  • Protectie antiefracţie: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare
  • Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207) Etanşeitatea la apă: 9A (EN 12208)

Culori standard

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top