geneo placat alFerestrele cu profil Rehau Geneo placat cu AL se remarcă prin eleganță, protecție, economisire de resurse și longevitate! Spre deosebire de ferestrele cu profil Geneo simplu, acestea se bucură de o mai mare rezistență în timp, datorită aluminiului care este folosit pentru placarea profilelor.

Realizat din materialul revoluționar RAU-FIPRO, Rehau Geneo placat cu AL beneficiază de primul sistem de profile armate integral.

Prin alegerea acestui tip de ferestre, veți observa o schimbare majoră în ceea ce privește factura dumnevoastră la întreținere! Beneficiind de o tehnologie avansată, profilul Rehau Geneo placat cu AL este cunoscut pentru coeficientul său ridicat de izolare termică. Prin urmare, pierderile de căldură se reduc substanțial și nu veți mai fi nevoiți să vă faceți griji în această privință! În acest mod, ferestrele Geneo asigură, în același timp, menținerea unui climat optim în locuința dumnevoastră și vă garantează  un confort de înaltă calitate.

Pe lângă izolarea termică de excepție, ferestrele Rehau Geneo placat oferă și beneficiul izolării fonice, oferind un nivel de izolare fonică corespunzător uneia dintre cele mai înalte clase.

Un element cheie al ferestrelor Rehau Geneo placat este și nivelul de protecție împotriva efracției. Acestea dispun de un sistem special de blocare și de o stabilitate ridicată, chiar și fără utilizarea oțelului. Și pentru că nu numai oamenii pot ataca locuința dumnevoastră, Geneo oferă o protecție avansată și împotriva condenșilor care pot afecta pereții imobilului. Astfel, prin sistemul REHAU AirComfort, intrarea aerului proaspăt este controlată prin ferestre, în funcție de presiunea vântului.

Sistemul flexibil funcționează mecanic, deci nu necesită alimentare cu energie electrică. Se instalează extrem de simplu, fără șuruburi sau găurire, fiind ușor de demontat.

Pentru că designul este și el un element extrem de important atunci când vă decideți ce ferestre să alegeți, noi vă punem la dispoziție profile cu diverse arhitecturi și culori. Astfel, puteți alege între design elegant rotunjit, decent oblic sau cu suprafețe suprapuse marcant una față de cealaltă.

Dacă sunteți pregătiți să dispuneți de un nivel ridicat de confort și siguranță, vă invităm să faceți chiar acum comanda!

Caracteristici tehnice

  • Material: compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafeţe de cea mai bună calitate
  • Adâcime constructivă: 86 mm / garnitură mediană
  • Număr de camere: 6 camere
  • Izolare termică: Uf = până la 0,85 W/m²K
  • Economie de energie: până la 76%*
  • Izolare fonică: fară armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)
  • Protectie antiefracţie: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare
  • Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207) Etanşeitatea la apă: 9A (EN 12208)

Placarea cu aluminiu pentru profilele rehau geneo se poate realiza pe diferite Culori RAL

Culori standard

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top