Rehau euro slideRehau Euro Slide a fost conceput pentru fiecare dintre dumnevoastră, oferindu-vă accesul la o varietate de uși, într-o multitudine de forme și mărimi. Ne-am dorit să nu vă mai limităm opțiunile, de aceea, am lucrat la o formulă perfectă, care să vă ofere șansa să alegeți exact ceea ce vă doriți!

Mărimea ușii culisante dorite nu mai este acum o problemă, deoarece mișcarea foilor de la acest tip de uși este simplă și eficientă.

Mai mult decât atât, unul dintre principalele avantaje ale ușii culisante este acela că permite construcția unor suprafețe mari vitrare, fără a permite să se piardă din funcționalitate.

Acestea se disting prin calitatea suprafețelor netede și nobile, precum și prin carcasa mecanismului de glisare care garantează montarea perfectă și funcționarea sigură a componentelor de feronerie. De asemenea, elementele de fixare sunt mascate prin profile de sistem standardizate.

Ușile culisante Rehau Euro Slide se pot folosi în următoarele scopuri:

  • în cazul pereților ce despart două încăperi;
  • pentru ușile de la un dressing room;
  • pentru izolarea zonelor de lucru sau de odihnă;
  • pentru izolarea standurilor comerciale.

Folosirea ușilor culisante se dovedește o alegere înțeleaptă, având următoarele avantaje:

  • oferă un aspect plăcut. Acestea se deosebesc prin designul deosebit și ușor de integrat în orice tip de locuință, în special în cele moderne;
  • o manevrare extrem de simplă și o durată de viață mai lungă. Sistemele de uși culisante se dovedesc mai rezistente în timp și mai ușor de manevrat, unul dintre principalele argumente fiind acela că au o greutate foarte mică.
  • sunt sigure și eficiente. Ușile culisante anulează riscul prinderii degetelor, cum se întâmplă adesea în cazul ușilor normale, în special la copii, și nu se vor trânti niciodată din cauza curenților de aer din interior.
  • ajută la economisirea spațiului. Acestea pot înlocui cu brio anumiți pereți din interior, separând zonele de activitate și păstrând, în același timp, senzația de intimitate.
  • reduce pierderile de căldură din încăpere. Sunt extrem de eficiente în păstrarea unui nivel optim de căldură, ajutând la economisirea acesteia.

Simplitatea și eficiența reprezintă cea mai bună combinație!

Culori standard

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top