rehau euro design 60Prin cumpărarea ferestrelor din profile REHAU Euro Design 60, obțineți trei aspecte de care suntem siguri că vă veți bucura pe deplin: eleganță, siguranță și economisire. Ferestrele sunt o investiție de viață, iar noi știm că trebuie să îndeplinească cu succes toate cerințele dumnevoastră.

Tocmai de aceea, Euro Design 60 a venit cu cea mai bună soluție, care să îmbine toate cerințele dumnevoastră într-un singur produs. Prin urmare, prin alegerea acestui tip de ferestre, veți beneficia de:

  • un design plăcut și elegant, datorită suprafeței netede și a înclinațiilor de 45 de grade;
  • menținerea unui climat plăcut, prin cele două rânduri de etanșări, care împiedică pătrunderea curentului, a prafului și a apei.

Și pentru că Rehau Euro Design 60 nu se putea opri cu beneficiile aici, a făcut ca viața dumnevoastră să fie mult mai simplă odată cu achiziționarea acestor tipuri de ferestre, prin garantarea unei siguranțe economice de lungă durată.

Euro Design 60 convinge din acest punct de vedere prin oferirea unei calități sigure, datorată contruirii pe baza principiului cu trei camere, de o adâncime de 60 mm și prin respectarea normelor de economisire a energiei EnEV. De asemenea, durata de viață este asigurată prin metoda atentă și eficientă de prelucrare a materialelor.

Întreținerea nu mai reprezintă nici ea o problemă, fiind extrem de simplu să mențineți în stare perfectă ferestrele din acest profil. Curățarea este facilitată de mascarea din ramă a faltului oblic.

Și pentru că știm cât de importantă este liniștea din căminul dumneavoastră, prin Euro Design 60 vă garantăm că veți beneficia de un confort nemaiîntâlnit! Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurându-vă o protecție care poate merge pâna la clasa 4.

Euro Design 60 poate fi folosit cu ușurință în construirea obiectelor, în construcții vechi sau noi, cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică și designul, și mai ales, în  construirea de ferestre sau uși de balcon.

Caracteristici tehnice

  • Adâncime constructivă: 60 mm
  • Număr de camere: 3 camere
  • Izolare termică: Uf = 1,6 W/m²K
  • Fonoizolare: până la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719)
  • Etanşeitate la aer: până la clasa 4 (DIN EN 12207)
  • Etanşeitatea la averse: 9A (DIN EN 12208)
  • GT 4mm – 24mm

Culori standard

Contact

Nume (necesar)

Adresa de Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect

Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

Sunt de acord cu procesarea de către VODTRUP SRL a datelor mele personale, colectate prin prezentul formular.

Top