Salamander Stremline 76

Ferestrele şi uşile realizate de compania VODTRUP în sistemul de profile pentacameral SALAMANDER STREAMLINE SL combină avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performantă de ultimă generaţie – ROTO NX – şi cu vitraje performante de până la 40 mm lăţime, menţinând aspectul estetic deosebit al tâmplăriei.

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, lăţimea constructivă de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf=1,2W/m²K .

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.

Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat. Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ. Diferite folii imitaţie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum şi o gamă variată de decoruri disponibile la comandă specială.

Datorită construcţiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite în sistemul STREAMLINE SL pot atinge valori prag de etanşare la apă şi permeabilitate la aer de până la 1050 Pascali, o valoare lider în comparaţie cu sistemele furnizate de ceilalţi producători de renume de sisteme de profile din PVC.

Salamander SL76 Directive

Top